آراد برندینگ
خانه / برگه زردآلو / فروش و تولید برگه قیسی با بسته بندی شیک

فروش و تولید برگه قیسی با بسته بندی شیک

شرکت بازرگانی رادین توانایی این امر را دارد تا با تولید برگه قیسی زردالو به روش های مدرن و سنتی به یکی از قطب های فعال فروش و صادرات این محصول تولیدشده توسط این شرکت تبدیل شود.

قیسی چیست؟

قیسی چیست؟

قِیسی نوعی از زردآلو است که بسیار شیرین و مطبوع است و در بیشتر نقاط ایران یافت می‌شود. قیسی میوه نیست. همچنین در برخی مناطق، برگه زردآلوی خشک‌شده که در مواردی حاوی مغز زردآلو نیز باشد را قیسی می‌نامند و به آن «برگه» نیز گفته می‌شود.



فروش و تولید برگه قیسی با بسته بندی شیک

تولید برگه قیسی زردآلو

یکی از دغدغه‌های ما در شرکت بازرگانی رادین بالا بردن کیفیت خدمات، مانند تحویل هر چه سریعتر خرید مشتری است. قیسی زردآلو یکی از محصولاتی است که با طعم لذیذ و خواص فراوان جایگاه ویژه‌ای بین مشتریان ما دارد. شما می‌توانید با خرید میوه خشک از ما، یک تجربه شیرین و به‌یاد‌ماندنی داشته باشید.

صادرات و فروش برگه قیسی بسته بندی شده

فروش برگه قیسی بسته بندی شده

شرکت بازرگانی رادین این قابلیت و توانمندی را دارد تا پس از ثبت سفارش و نهایی کردن خرید مشتریان از سراسر دنیا انواع قیسی های تولید شده را در بسته بندی های بسیار شیک و لاکچری و کاربرپسند آماده نموده و روانه بازار عمده فروشان نماید و یا با دریافت سفارشات فروش از خارج از کشور اقدام به صادرات این محصول نماید.

نحوه تولید برگه قیسی

نحوه تولید برگه قیسی
  1. زردآلو‌ها را از وسط نصف کرده و هسته آن‌ها را خارج کنید.
  2. در یک آبکش دستمال نخی تمیزی پهن کرده و زردآلو‌ها را روی آن بچینید، سپس دستمال نخی دیگری روی زردآلو‌ها بکشید.
  3. آبکش حاوی زردآلو را در مجاورت نور خورشید قرار داده و هر چند ساعت یک بار آن‌ها را برگردانید تا آب دو طرف به یک اندازه خشک شود.
  4. پس از ۳-۲ روز می‌توانید آبکش را در سایه قرار دهید و فرصت دهید تا زردآلو‌ها در سایه کاملا خشک شوند.

تولید برگه قیسی

تولید برگه قیسی

قیسی یکی از خشکبار ها یا بهتر است بگوییم نوعی میوه خشک می باشد که سال های زیادی است که در ایران به صورت انبوه تولید می شود و به فروش می رسد. در صورت رعایت رژیم‌های لاغری استفاده از میوه‌های خشک توصیه نمی‌شود و بهتر است از میوه تازه استفاده کنید. به عقیده متخصصان تغذیه، برای حفظ سلامتی بدن میوه‌های خشک باید همراه با میوه‌های تازه مصرف شوند و به هیچ وجه نباید میوه تازه را با میوه خشک جایگزین کرد.

کارخانه تولید برگه قیسی

کارخانه تولید برگه قیسی

تعدد کارخانه های تولید برگه قیسی باعث ایجاد فضایی رقابتی شده است، که منجر به ورود بهترین قیسی ها با عالی ترین درجه کیفی در بازار شده است.رشد و توسعه کارخانه های تولید کننده قیسی در کیفیت این نوع خشکبار تاثیر ویژه ای داشته است، تغییر و تحول اساسی در روند تولید برخی از محصولات، باعث می شود بازار فروش آن نیز متفاوت تر از قبل باشد

فواید برگه قیسی زردآلو

فواید برگه قیسی زردآلو

میوه‌های خشک فواید زیادی دارند و تفاوت آن‌ها با میوه‌های تازه در میزان آب آنهاست به طوریکه هر لیوان میوه تازه با نصف لیوان میوه خشک از نظر ارزش غذایی برابری می‌کند. یک لیوان زردآلوی تازه حاوی ۸۶ درصد آب و ۱۰۴ کالری انرژیست، در حالیکه نصف لیوان زردآلوی خشک حاوی ۷۶ درصد آب و ۲۱۲ کالری انرژی است

خواص برگه قیسی زرد آلو

خواص برگه قیسی زرد آلو

در تولید برگه قیسی زردآلو باید به این نکته توجه داشته باشیم که حاوی مقادیر قابل‌توجهی از پتاسیم است که برای تقویت عملکرد بدن ضروری می‌باشد. برای نمونه پتاسیم برای رشد عضلات ضروری بوده و می‌تواند در مقابل سطح سدیم در بدن تعادل ایجاد کند که منجر به کاهش فشار خون می‌شود. اینها فقط تعدادی از دلایل توصیه پزشکان مبنی بر مصرف غذاهای سرشار از پتاسیم هستند.

تفاوت قیسی و میوه زردآلو

تفاوت قیسی و میوه زردآلو

قیسی شکل تبدیل شده ای از میوه تازه زردآلو می باشد، زردآلو طی فرآیندی که به روش هایی مختلف صورت می گیرد، به قیسی تبدیل می شود. قیسی زردآلو خشکباری است که از جهات مختلفی با میوه زردآلو متفاوت می باشد. قیسی را می توان برای مدت زمان بیشتری نگه داشت، ضمن این که شرایط نگهداری آسان تری نسبت به میوه زردآلو دارد. همین امر باعث شده است، خرید و فروش عمده قیسی آسان تر از میوه تازه زردآلو باشد که نیازمند تمهیداتی ویژه می باشد.

ویژگی های قیسی شرکت بازرگانی رادین

ویژگی های قیسی شرکت بازرگانی رادین

برای تهیه قیسی از میوه زردآلو به منظور حفظ رنگ نارنجی، به آن دی اکسید سولفور اضافه می‌کنند. در صورت اضافه نکردن این ماده رنگ قیسی قهوه ای می‌شود. اکسید سولفور در زردآلو به سولفیت تبدیل گشته که می‌تواند باعث واکنش آلرژیک یا حملات آسمی شود . اگر قیسی به همراه گردو برای ۷ روز مداوم به اندازه ۵۰ گرم مصرف شود؛ برای تقویت سلامت لوزالمعده و پیشگیری از ورم روده داروی خوبی است. بهترین زمان برای مصرف برگه زردآلو ساعت ۱۰ صبح الی ۵ بعد از ظهر است زیرا در این زمان عمل هضم تسریع پیدا میکند.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
جواد همتی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09147587006
شماره تلفن ثابت: 04135579183
شماره فکس: 02189787761
پست الکترونیکی: radinnuts@gmail.com

مطلب پیشنهادی

برگه زردآلو در رژیم لاغری

مرکز خرید قیسی با نازلترین قیمت ها

تیم بازرگانی رادین به عنوان مرکز صادر کننده و مرکز خرید قیسی به صورت عمده …