ورود شما کاربر گرامی را به مرکز فروش عمده قیسی با قیمتهایی کاملا استثنایی و کمتر از عرف بازار که توسط کارشناسان امور مالی این مجموعه با هماهنگی واحد کیفی بر روی محصولات اعمال نموده است را گرامی می داریم.
قیسی چیست؟

برگه زردآلو یک نوع خشکبار است که به قیسی نیز معروف است . بسیار خوشمزه، ملس و خوش رنگ است که از میوه زردآلو تهیه می شود. از برگه زردآلوهم میتوانید در پخت بسیاری از غذاها استفاده کنید و هم خام مصرف کنید. اگر خام مصرف شود خاصیت آن چندین برابر است.
مرکز فروش عمده قیسی به صورت آنلاین

شرکت بازرگانی رادین به عنوان مرکز فروش عمده قیسی به صورت آنلاین تمامی تلاش خود را بر این امر متمرکز نموده است تا با استفاده از دانش و تجربه کادر فعال و کارشناس در بخش اینفورماتیک مجموعه خود تمام ویژگی های انواع محصولات آجیل و خشکبار و میوه خشک را برای بازدیدکنندکان از وبسایت بازگو نماید تا مشتریان و متقاضیان خرید با بررسی هر یک از این محصولات خرید آنلاین خود را به ثبت برسانند.
صادرات قیسی به کشورهای خارجی

بازار خشکبار هر لحظه با ورود محصول قیسی زردآلو در کیفیت های ممتاز و نامرغوب، وضعیت نابسامانی پیدا می کند و با اضافه شدن مبحث صادرات، به نوعی باید مرتباً اخبار تازه منتشر شده بازار خشکبار را پیگیری تا از شرایط کلی فروش هر رقم بی اطلاع نماند. در رصد اوضاع قیسی فروشی چنین موضوعی بیشتر نمایان است که قابلیت کیفی بعضی از رقم ها در حد وضعیت بسیار مطلوب قرار دارد و می توان در صف صادرات، آنها را جای داد که قیسی طلایی یکی از همین دسته محصولات پرفروش و عامه پسند می باشد.
مرکز فروش عمده قیسی با قیمت مناسب

برگه زردآلو یک نوع خشکبار است که به قیسی نیز معروف است . بسیار خوشمزه، ملس و خوش رنگ است که از میوه زردآلو تهیه می شود. از برگه زردآلوهم میتوانید در پخت بسیاری از غذاها استفاده کنید و هم خام مصرف کنید.فروش این محصول با توجه قیمت مناسب آن از رونق خوبی برخوردار است . این محصول اگر خام مصرف شود خاصیت آن چندین برابر است. جوشانده برگه زردآلو اشتهاآور است و در نتیجه به اضافه وزن کمک می کند. همچنین از بین برنده بوی بد دهان و خوشبو کننده آن است.
مرکز تولید و فروش عمده قیسی در ایران

گروه بازرگانی رادین به عنوان مرکز تولید و فروش عمده قیسی در ایران تمامی تلاش خود را بر این امر متمرکز نموده است تا محصولی ارزنده و نفیس را با رعایت تمهیدات بهداشتی و اصول بازار یابی و فروش عمده در معرض فروش قرارداده و محصولات خود را با درجه کیفی بالا که با رعایت اصول بهداشتی فرآوری نموده است را به بازار جهانی ارائه دهد.
ویژگی های قیسی شرکت بازرگانی رادین

برای تهیه قیسی از میوه زردآلو به منظور حفظ رنگ نارنجی، به آن دی اکسید سولفور اضافه میکنند. در صورت اضافه نکردن این ماده رنگ قیسی قهوه ای میشود. اکسید سولفور در زردآلو به سولفیت تبدیل گشته که میتواند باعث واکنش آلرژیک یا حملات آسمی شود . اگر قیسی به همراه گردو برای ۷ روز مداوم به اندازه ۵۰ گرم مصرف شود؛ برای تقویت سلامت لوزالمعده و پیشگیری از ورم روده داروی خوبی است. بهترین زمان برای مصرف برگه زردآلو ساعت ۱۰ صبح الی ۵ بعد از ظهر است زیرا در این زمان عمل هضم تسریع پیدا میکند.
خواص قیسی

همچون سایر میوههای خشک، قیسی نیز حاوی مواد مغذی بسیاری همچون فیبر رژیمی، ویتامینC، ویتامینA، بتا کاروتن، آهن، پتاسیم و… است. مصرف ۳ عدد قیسی انرژی حدود ۵۰ کالری را فراهم میآورد. میوه جات خشک شده ماندگاری طولانی مدت دارند و در تمام سال در دسترس میباشند. این امر باعث گشته تا مصرف میوهجات خشک در بین مردم عمومیت پیدا کند.
تفاوت قیسی و میوه زردآلو

قیسی شکل تبدیل شده ای از میوه تازه زردآلو می باشد، زردآلو طی فرآیندی که به روش هایی مختلف صورت می گیرد، به قیسی تبدیل می شود. قیسی زردآلو خشکباری است که از جهات مختلفی با میوه زردآلو متفاوت می باشد. قیسی را می توان برای مدت زمان بیشتری نگه داشت، ضمن این که شرایط نگهداری آسان تری نسبت به میوه زردآلو دارد. همین امر باعث شده است، خرید و فروش عمده قیسی آسان تر از میوه تازه زردآلو باشد که نیازمند تمهیداتی ویژه می باشد.
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید: | ||
جواد همتی
راه های ارتباطی: |
||
![]() |
شماره موبایل: 09144136560 | |
![]() |
شماره تلفن ثابت: 04135579183 | |
![]() |
شماره فکس: 02189787761 | |
![]() |
پست الکترونیکی: radinnuts@gmail.com |