گروه بازرگانی رادین به عنوان مرکز فروش عمده قیسی ، تمامی تلاش خود را بر این امر معطوف نموده است تا علاوه بر فروش داخلی ، فعالیت چشمگیری نیز در زمینه تجارت جهانی و ارسال محصولات به کشورهای خارجی نیز داشته باشد.
- مرکز فروش عمده قیسی
- فروش عمده قیسی در ایران با نام تجاری رادین
- فروش عمده قیسی با قیمت مناسب
- مرکز فروش عمده قیسی به صورت آنلاین
- تولید کننده قیسی به میزان انبوه
- صادرات قیسی زردآلو به کشورهای خارجی
- مرکز فروش قیسی
- قیمت قیسی زردآلو
- انواع قیسی زردآلو
- طرز تهیه قیسی زردآلو به روش سنتی (در مقابل نور خورشید)
- تفاوت قیسی و زردآلو
- ویژگی های قیسی
مرکز فروش عمده قیسی
قیسی از میوه زردآلو به دست میآید و طعمی ملس و دلنشین دارد؛ به عبارتی برگ خشک شده زردآلو را قیسی مینامند که با روشهای مختلفی میتوان آن را تهیه و مصرف کرد. قیسی یک میانوعده بسیار مغذی و مفید برای کودکان به حساب میآید.
فروش عمده قیسی در ایران با نام تجاری رادین
قیسی نسبت به زردآلو تازه دارای مقادیر بیشتری از آهن بوده و برای درمان انواع کم خونی مادهای مفید و موثر است. بهتر است بدانید که مصرف نصف فنجان قیسی، 10 درصد از نیاز روزانه به آهن را تامین میکند.قیسی سرشار از بتاکاروتن است که وجود این ماده در سلامتی بدن نقش مهمی را ایفا میکند؛ از جمله فوائد بتاکارون برای بدن میتوان به درمان بیماریهای قلبی، فشار خون بالا، آرتریت روماتوئید، مشکلات پوستی، آب مروارید و حتی درمان انواع سردرد اشاره کرد.
فروش عمده قیسی با قیمت مناسب
فروش عمده و تولید قیسی به میزان انبوه موجب شده که فروش قیسی با قیمت مناسب و ارزان تر از عرف بازار به فروش برسد. همچنین این گروه بازرگانی همواره تمامی تلاش خود را بر این امر متمرکز نموده است تا با فرآوری و تولید قیسی های مرغوب و با رعایت اصول بهداشتی سهم بزرگی از صادرات قیسی را نیز به خود اختصاص دهد.
مرکز فروش عمده قیسی به صورت آنلاین
امروزه با گسترش تکنولوژی تجارت الکترونیک بیشتر مردم تلاش بر این امر دارند که ازروش های خرید مجازی و آنلاین اقدام به سفارش محصول و خرید عمده نمایند تا هم در وقت و هزینه آنها صرفه جویی شده و هم یک خریدی بدون واسطه و از درب کارخانه را تجربه نمایند.
تولید کننده قیسی به میزان انبوه
کیفیت تضمین شده و طعم خوش و بیاد ماندنی و ظاهر بدون ایراد این محصول باعث شده که خواهان و متقاضیان بسیاری از سراسر دنیا اقدام به سفارش محصول از این مجموعه نمایند. بر این اساس این گروه تولیدی با توجه به پذیرش سفارشات از سراسر دنیا توانسته است میزان فروش خوبی را به خود اختصاص دهد و نامی ماندگار در رسته تولید کنندکان هم صنف خود به ثبت رساند.
صادرات قیسی زردآلو به کشورهای خارجی
بازار فروش عمده میوه های خشک بویژه قیسی وضعیت پرتلاطمی پیدا می کند و با اضافه شدن مبحث صادرات، دیگر باید خیلی زود به زود اخبار تازه منتشر شده بازار خشکبار را بررسی نمود تا از وضعیت کلی و عیارهای ریالی نرخ ها با خبر شد. در رصد اوضاع قیسی فروشی چنین موضوعی بیشتر نمایان است که قابلیت کیفی بعضی از رقم ها در حد وضعیت بسیار مطلوب قرار دارد و می توان در صف صادرات، آنها را جای داد که قیسی طلایی یکی از همین دسته محصولات پرفروش و مشتری پسند می باشد.
مرکز فروش قیسی
سایت شرکت رادین یکی از بهترین مراکز فروش برای خرید قیسی می باشد. شما با استفاده از این فروشگاه اینترنتی می توانید محصولات مورد نیاز خود را در هر تیراژی برای هر جایی از ایران که بخواهید سفارش داده و در کوتاه ترین زمان ممکن تحویل بگیرید. خرید اینترنتی یکی از آسان ترین روش های خرید در این شرایط است و مزایای زیادی دارد. زیرا خیلی از هزینه های اضافی را برای ما حذف کرده و محصول به صورت مستقیم و بدون واسطه از کارخانه خریداری می شود .
قیمت قیسی زردآلو
فعالیت مجموعه رادین در زمینه فروش مستقیم قیسی زردآلو از کارخانه با قیمت عالی به سراسر ایران می باشد. شما از هر نقطه کشور می توانید جهت خرید قیسی زردآلو ارزان و با کیفیت برای رفع نیاز های خود با مجموعه رادین در ارتباط باشید و کالا های مورد نظر خود را سفارش دهید. برای اطلاع از قیمت عمده این محصولات و اطلاع از نحوه ارسال می توانید با مدیر فروش مجموعه رادین در ارتباط باشید.
انواع قیسی زردآلو
تولیدی رادین در شهر تبریز انواع قیسی های زردآلو را با درجه کیفی عالی تولید می کند. این محصولات در کشور طرفداران زیادی دارند و از میوه های زردآلو رسیده تولید می شوند و طعم بی نظیری دارند. از قیسی های زردآلو در تهیه غذا ها و خورشت ها و همچنین مربا استفاده می شود. همچنین از آن می توان به عنوان تنقلات سالم و مفید استفاده کرد.
طرز تهیه قیسی زردآلو به روش سنتی (در مقابل نور خورشید)
- زردآلوها را از وسط نصف کرده و هسته آنها را خارج کنید.
- در یک آبکش دستمال نخی تمیزی پهن کرده و زردآلوها را روی آن بچینید، سپس دستمال نخی دیگری روی زردآلوها بکشید.
- آبکش حاوی زردآلو را در مجاورت نور خورشید قرار داده و هر چند ساعت یک بار آنها را برگردانید تا آب دو طرف به یک اندازه خشک شود.
- پس از ۳-۲ روز میتوانید آبکش را در سایه قرار دهید و فرصت دهید تا زردآلوها در سایه کاملا خشک شوند.
تفاوت قیسی و زردآلو
یکی از تفاوتهایی که بین قیسی و زردآلو وجود دارد، میزان آب موجود در هرکدام از آنهاست. میوه زردآلو طی فرآیندهای مختلف خشک کردن به قیسی تبدیل میشود که این میوه به شکل قیسی ماندگاری بالاتری خواهد داشت. خشک کردن زردآلو یکی از بهترین روشها برای افزایش ماندگاری این میوه است که باعث میشود در تمام فصول سال از عطر و طعم این میوه لذت ببریم.
ویژگی های قیسی
قیسی یا برگه زرد آلو یکی از لذیذترین خوراکی هایست که در پاییز و زمستان می توانید از ان استفاده کنید. زرد آلو ضمن اینکه خاصیت ضد سرطان و خون ساز دارد در غذاهایی مانند مرغ و کوفته هم بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.. خشک کردن زردآلو به شما این امکان را می دهد که آنها را حداکثر دو سال در یخچال نگه دارید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.