انواع برگه های قیسی و برگه زردآلو صادراتی

شرکت بازرگانی رادین با فروش انواع برگه های قیسی و زرد آلو صادراتی و همچنین فروش آلوچه خشک در کیفیت های مختلف همواره بر این پایبند است که با رعایت نکات بهداشتی، همواره انواع محصولات آجیل و خشکبار و میوه خشک را با بالاترین کیفیت و با طعمی بی نظیر به بازار جهانی ارائه نماید.

فروش عمده قیسی خشک

فروش عمده قیسی خشک

 فروش آنلاین قیسی با قیمتهایی کاملا استثنایی و با طعمی منحصر به فرد با مدیریت فروش شرکت بازرگانی رادین در ارتباط باشید. قِیسی نوعی از زردآلو است که بسیار شیرین و مطبوع است و در بیشتر نقاط ایران یافت می‌شود. همچنین برگه زردآلوی خشک شده که در مواردی حاوی مغز زردالو نیز باشد را قیسی می‌نامند و به آن «برگه» نیز گفته می‌شود. قیسی یکی از سوغاتی‌های آذربایجان شرقی و تبریز و همچنین شاهرود می‌باشد. بخشی از قیسی تولیدی ایران به کشورهای همسایه صادر می‌شود.

فروش عمده قیسی خشک

مرکز فروش آنلاین قیسی

مرکز فروش آنلاین قیسی

شرکت بازرگانی رادین با هدف ترویج و گسترش تکنولوژِی تجارت الکترونیک و فروش آنلاین قیسی و با تشکیل یک بستر نرم افزاری قوی تحت وب که متشکل از وبسایتهای اینترنتی و کانال های اجتماعی مجازی می باشد توانسته است بک خریدی مستقیم و بدون واسطه را برای خریداران عمده رقم بزند.

شما متقاضی خرید گرامی می توانید با عضویت در کانالهای اجتماعی  و با بازدید از وبسایتها، ویژگی های محصول را مورد بررسی قرارداده و سفارش خود را از طریق ارسال پیام بواسطه برنامه کاربردی واتساپ به مدیریت فروش این گروه تولیدی به ثبت رسانده و محصول دلخواه خود را با تناژ سفارشی تحویل بگیرید.

 

مرکز فروش آنلاین قیسی

خرید و فروش انواع قیسی

خرید و فروش انواع قیسی

قیسی در دو نوع عمده و خرده به فروش می رسد بریای تهیه این خوراکی مغذی می توان با مراجعه حضوری به مراکز فروش خشکبار محصول مورد نیاز خود را تهیه نمایید که این روش بسیار زمان بر و پر هزینه می باشد. شرکت آجیل و خشکبار رادین سایت های اینترنتی تعبیه نموده تا برای شما خریداران عزیز و گرامی خریدی آسوده و راحت فراهم سازد. این سایت های اینترنتی معتبر همراه با خدمات ویژه و تضمین خرید می باشد. برای خرید کشمش به صورت عمده با همکاران ما در بخش فروش تماس حاصل فرمایید.

خرید و فروش انواع قیسی

فروش قیسی آفتابی

فروش قیسی آفتابی

قیسی آفتابی که از مرغوبیت بالایی برخوردار است بیشتر در شهرها ومناطق آذربایجان تولید می شود. مربای قیسی آفتابی از دسرهای مشهور تبریز است. برای تهیه قیسی پس از آماده کردن برگه ها، از خشک کن، فر و یا قرار دادن در زیر نو آفتاب استفاده می شود.

فروش قیسی آفتابی

صادرات قیسی

صادرات قیسی

امروزه  قیسی به دلیل خواص و فواید و همچنین ویژگی هایی که دارد در عرصه های متعددی به مصرف می رسد و با توجه به حجم های بالای تولید آن در بازار داخلی، شاهد این مسئله نیز هستیم که صادرات گسترده ای از آن به کشورهای خارجی امکان پذیر شده است.

صادرات قیسی

خرید قیسی زردالو

خرید قیسی زردالو

به طور کلی همواره کشورمان به علت دارا بودن تنوع آب و هوا، خاک مناسب و عوامل دیگر در صادرات خشکبار در بازارهای جهانی از موقعیت خوبی برخوردار بوده است. قیسی و برگه زردالو دو خشکبار عمده صادراتی  ایران است که به ویژه در مناطق شرقی کشور کشت می شود. هرساله این دو محصول رقم بالایی از درآمد ارزی کشور را به خود اختصاص می دهند.

اولین زردآلو متعلق به کشور چین بوده و از طریق جاده ابریشم به خاورمیانه آمده و سپس از آنجا به اروپا راه یافته است. در اروپا به زردآلو، سیب طلایی می گفتند. این میوه نیز مانند بسیاری دیگر از میوه ها، غلات و حیویات از طریق خاور میانه به اروپا وارد شده است. شاید سرما بزرگترین آفت درختان زردالو باشد.

 

خرید قیسی زردالو

قیمت خرید قیسی به صورت عمده

قیمت خرید قیسی به صورت عمده

با توجه به کیفیت تضمین شده و طعم عالی این محصول  و قیمت خرید قیسی به صورت عمده که توسط کارشناسان این مجموعه بازرگانی تعیین شده است، این محصول از استقبال فروش خوبی برخوردار است بر این اساس لازم است این نکته را متذکر شد که اساس کار این مجموعه بارزگانی بر اساس فروش عمده و در تناژ های بالا می باشد.

قیمت خرید قیسی به صورت عمده

قیمت خرید قیسی در تبریز

قیمت خرید قیسی در تبریز

برای آگاهی از قیمت خرید قیسی به صورت عمده کافیست با مدیریت فروش مجموعه رادین ارتباط برقرار نموده و با ارسال پیامی از طریق برنامه کاربردی واتساپ سفارش خود را به ثبت رسانده و پس از آگاهی از کیفیت . ویژگی ها و همچنین قیمت محصول خرید اینترنتی و آنلاین خود را انجام دهید.همچنین لازم است این نکته را یاد آور شد که قیمت روز قیسی به توجه به نوسانات موجود در بازار، دارای نرخ و ارزش ریالی ثابتی نیست و روز به روز دستخوش تغییرات اقتصادی است.

طرز تهیه قیسی سنتی

طرز تهیه قیسی سنتی

برای درست کردن قیسی زردآلوهایی را که رسیده و نرم شده اند جدا کرده، به خوبی و آهستگی می شویند و در آبکش های بزرگی قرار می دهند تا خشک شده و هیچ آبی بر بدنۀ آنها باقی نماند. سپس زردآلو ها را از خط وسط باز کرده و هستۀ آنها را جدا می کنند. بعد ورقه های زردآلو را در سبد می گذارند و در فضای باز قرار می دهند تا بعد از چند روز خشک شده و قیسی حاصل شود. بهتر است برای آن که زردآلوها از گرد و خاک و آلودگی هوا در امان باشند روی آنها با یک توری نازک یا تنظیف پوشانده شود.

تفاوت قیسی و زرد آلو

تفاوت قیسی و زرد آلو

تفاوت قیسی و زردآلو را می توان در میزان آب موجود در آن ها دانست، زردآلو طی فرآیند خشک کردن که به روش های مختلفی صورت می گیرد به خشکبار قیسی تبدیل می شود که زمان و شرایط نگهداری بیشتر و بهتری خواهد داشت.؛ فرق قیسی و زردآلو در میزان آب موجود در آن‌ها، مزه، و خواصی است که هرکدام برای سلامتی دارند.

قیسی از خشک کردن میوه زردآلو حاصل می شود، این میوه دارای ترکیبات بسیار ارزشمندی می باشد که باعث شده است، بدین روش برای زمان های مختلف سال در دسترس قرار گیرد، ضمن این که قیسی یکی از خشکبار های ضروری به شمار می رود زیرا علاوه بر مصارف آجیلی، کاربرد های گوناگون و متنوعی دارد که دسترسی به آن را پر اهمیت نموده است.

 

تفاوت قیسی و زرد آلو

 

انواع قیسی

انواع قیسی

قیسی در انواع مختلفی از قبیل:

  • قیسی زردآلو آفتابی سیاه
  • قیسی زردآلو گوگردی
  • قیسی زردآلو تیزآبی
  • قیسی زردآلو سکه ای
  • قیسی زردآلو 3*4
  • قیسی زردآلو 3*5
  • قیسی زردآلو دودی
  • قیسی زردآلو فله ای

موجود می باشد. مصرف انواع قیسی بسیار مفید برای بدن انسان بسیار می باشد.

 

انواع قیسی

طریقه خشک کردن قیسی و برگ زردالو

طریقه خشک کردن قیسی و برگ زردالو

برای طرز تهیه قیسی زردآلو ابتدا:

  1. ابتدا میوه زردآلو را شسته
  2. سپس درون ظرفی ریخته
  3. ظرف را روی حرارت قرار می دهیم
  4. هنگامی که میوه کمی نرم شدند از روی حرارت بر میداریم
  5. پوست میوه ها را جداسازی نموده
  6. سپس چند دقیقه ای درون آبلیمو قرار می دهیم تا از تیره شدن رنگ میوه در هنگام خشک شدن جلوگیری کند
  7. میوه ها را درون سینی چیده
  8. روی سینی را تور می کشیم تا الوده نشوند
  9. به مدت دو الی سه روز در مقابل تابش نور مستقیم خورشید قرار می دهیم

نکته : در طی مدت زمانی که میوه در حال خشک شدن است باید گاهاً به میوه ها سر بزنیم و آن ها را زیر و رو کنیم تا خراب و فاسد نشوند و همچنین یک دست خشک شوند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما