همه مردم در تکاپوی خرید بهترین ها هستند و در عین حال یک خرید مقرون به صرفه را میخواهند تجربه نمایند. امروزه پی بردن به قیمت بادام هندی به صورت عمده و اینترنتی کار چندان دشواری نمی باشد. کافیست این مطالب را با ما همراهی نمایید.
خرید بادام هندی اینترنتی
امروزه و در عصر جدید بیشتر شاهد این موضوع هستیم که مردم به علت مشغله کاری و جهت صرفه جویی در وقت، بیشتر معاملات و تراکنش های مالی خود را بر مبنای تکنولوژی تجارت الکترونیک و بهره گیری از علم نوین انجام می دهند.به همین جهت شما می توانید از طریق بازدید از وبسایت و یا با عضویت در کانال های اجتماعی مجازی نظیر اینیستاگرام Rudinnuts.co و تلگرام و … با بررسی خواص و ویژگی های محصول نسبت به خرید آن اقدام نمایید.
خرید بادام هندی درجه یک
این آجیل شبیه به میوه آلویی شکلی میباشد که در انتهای میوهای به شکل سیب رشد میکنند. این میوههای آلویی شکل ابتدا روی درخت گسترش مییابند. سپس رشد کرده و به شکل سیب درمیآیند. خود میوه سیبیشکل طعم تند و پوست نازکی دارد و معمولاً پس از چیدن خورده نمیشود. هرچند در برخی نقاط جهان نظیر برزیل و مناطقی در آفریقا، این میوه سیبیشکل بهعنوان خوراکی شفابخش بهحساب آمده و از آن بهعنوان نوعی درمان طبیعی مانند مبارزه با باکتریها استفاده میشود.
قیمت بادام هندی با پوست
بادام هندی عضو لوکس خانواده آجیل به شمار می رود و با طعم خاصی که دارد یک خوراکی محبوب است. دانهٔ آجیلی بادام هندی بر خلاف سایر دانههای آجیلی، حاوی نشاسته بهمیزان 10 درصد وزنش است. این موضوع باعث میشود که با جذب آب بتواند باعث تغلیظ سوپ و آبگوشت و دسرهای سنتی حاوی شیر شود. بادام هندی سرشار از کالری است، بهطوری که هر یکصد گرم از آجیل بادام هندی حاوی 553 کیلوکالری انرژی است. علاوه بر این، پوسته بادام هندی نیز استفاده های متنوعی از تولید روغن گرفته تا رنگ، دارد.
صادرات بادام هندی
ویژگی ها و خواص منحصر به فرد و مفید این محصول موجب شده تا تولید و صادرات بادام هندی به عنوان یک ماده خوراکی با ارزش در کشورهایی که شرایط مناسب کشت دارند، با جدیت دنبال شود. در این میان شاید جالب باشد تا بزرگترین تولیدکنندگان بادام هندی در جهان را بشناسیم.
فروش بادام هندی خام
بادام هندی یک محصول مفید و محبوب برای همه رده سنی می باشد قیمت بادام هندی با توجه به نوسانات بازار دارای نرخ ثابتی نیست ، شما می توانید برای استعلام قیمت این محصول با راه های ارتباطی درج شده در پایین صفحه با ما در ارتباط باشید. همین زاویه دید سبب می شود تا فروش این محصول بسیار انبوه باشد.بادام هندی جز اصلی آجیل ایرانی می باشد. پس پی بردن به قیمت بادام هندی به صورت عمده حق شما عزیزان میباشد.
نحوه تولید بادام هندی
دانههای بادام هندی را در حالت نارس و زمانی هم که پوستهاش کاملاً سخت نشده و سبز است، برداشت میکنند. در این حالت، پوستهٔ بذر نسبتاً نرم است و آن را با چاقو بریده، مغز میوه را خارج میسازند. البته آنها در این حالت هم برای پوست بدن، سوزشآور هستند؛ از این رو در همهٔ مراحل باید از دستکش استفاده شود. مغزهای نارس را برای مدتی در آب زردچوبه میخیسانند تا آثار مضر زائل شوند.
چنین دانههایی را در مناطقی از هندوستان همراه با نارگیل رنده شده و سبزیجات و فلفل تند مصرف میکنند. بذرهای به زمین افتادهٔ بادام هندی در شرایط مرطوب و بارانی، پس از چند روز شروع به جوانه زدن و تولید ساقهچههایی میکنند که توسط باغداران جمعآوری و بهصورت خام و پخته، بهویژه در ایالت «کرالا»ی هند مصرف میشوند.
نگهداری بادام هندی
بادام هندی نسبت به دیگر آجیلها و خشکبار، اسید اولئیک زیادی دارد؛ به همین دلیل زمان طولانیتری سالم میماند. با این حال توصیه میکنند آن را در ظرف دربسته و به دور از گرما، در یخچال یا فریزر نگهداری کنید. مغز بادام هندی مقدار زیادی چربی در خود دارد که موجب میشود خیلی زود تندمزه و فاسد بشود؛ یعنی چربی آن درمجاورت هوا اکسید میشود.
نحوه کاشت بادام هندی در ایران
اطلاعات و روش های زیادی در خصوص نحوه ی کاشت و تولید این محصول وجود دارد.این روش ها که وابسته به توانایی هر فرد در کاشت و برداشت این محصول می باشد طبقه بندی می شود.در ابتدا بادام هندی از گلهای کوچک و سبز تشکیل شده است که سپس به رنگ قرمز تغییر پیدا میکند.سپس میوه های گلابی شکل رشد می کند که انتهای این میوه قیمت نسبتاً طویل و متورم وجود دارد.برای عرضه بادام هندی بایستی قسمت مغز آن جدا شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.